Parid Consulting sh.p.k

Kërkon të punësojë Financier/e për një nga partnerët e tij, i cili është një ndër kompanitë lider në tregun shqiptar në fushën e projektimit dhe zbatimit të konstruksioneve metalike të renda e të lehta në fushën e prerjes, përpunimit të llamarinës, hekurit dhe çelikut.

Kriterët/Eksperienca:

  • Të këtë mbaruar Fakultetin Ekonomik;
  • Të këtë eksperience si financier/e jo me pak se 4 vite;
  • Të përdorë shumë mirë programin Alpha/Finance5 dhe paketën MS Office;
  • Të jetë i komunikueshëm dhe te bashkëpunojë në grup;
  • Të njohë shumë mirë gjuhën angleze.

Aplikoni me CV-në tuaj

Ky postim skandon në datën 08 Shkurt 2020 !