Vlerësime të pasurisë së paluajtshme

Parid Consulting në bashkëpunim me “A STUDIO”, ofron një shërbim të personalizuar për të mbështetur klientët tanë me shërbimet e mëposhtme:

1.Vlerësim të pasurive të paluajtshme

  • Apartamente,
  • Njësi komerciale/tregëtare,
  • Hotele,
  • Hec,
  • Trull.

2. Vlerësim të linjave teknologjike dhe makineri

  • Automjete të lehta dhe të rënda.
Keni nevoje për shërbimin tone?

Na kontaktoni ne email ose plotësojini fushat e mëposhtme dhe ne do ju kontaktojmë.